Trygghet

Transportskador/Felexpediering:


Om varan skadas eller kommer bort under transporten från oss till dig är det vi som är ansvariga. Vid en eventuell egensänd retur till oss är det du som kund som är ansvarig för godset, om du väljer att använda dig av vår returfraktsedel står vi för om något skulle uppstå under returens gång.


Om produkten är skadad vid leveranstillfället bör detta anmälas omgående till Ljusmästarens kundservice. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid.
Detta gäller såväl synliga som dolda transportskador och det är därför viktigt att du packar upp och kontrollerar att produkten är felfri så snart som möjligt efter mottagandet.


Om skadan är synlig är det enklast om du anmäler detta direkt till chauffören vid mottagandet av försändelsen. Be att transportören gör en notering om skadan på din kopia av fraktsedeln. Tänk på att alltid spara emballaget för att reklamationen ska kunna hanteras korrekt.
En produkt som är felaktigt expedierad bör anmälas snarast möjligt till Ljusmästaren.
Om en vara mot förmodan skulle vara felexpedierad, skadad eller felaktig åtar vi oss att kostnadsfritt att rätta felet.

 

Betalning:

Kortbetalning: 


Vi accepterar betalning med VISA, Mastercard och American Express. Om du väljer kortbetalning länkas du över till betalningssidan efter det att du har bekräftat din order i kassans tredje steg. Ange kortnummer, kortets giltighetstid och kortets CVC-kod. CVC-koden är de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida.


Vi använder oss av 3D Secure som är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. 
Överföringen sker med säker SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. Observera att beställningens totalbelopp kommer att dras direkt på ditt kort i samband med att du godkänner transaktionen även om din beställning inte kan levereras omgående.

Betalning med Paypal:

PayPal använder några av de mest kraftfulla verktygen inom datakryptering samt avancerad teknik för att motarbeta bedrägerier, så att vi kan skydda dina uppgifter och minska risken för att du ska råka ut för bedrägerier på nätet.

Lägg till ett eller flera kreditkort till ditt PayPal-konto. Sen behöver du bara välja PayPal när du betalar. Skriv in din e-postadress och ditt lösenord och bekräfta betalningen. Vi genomför betalningen utan att du behöver uppge dina betalningsuppgifter.

 

Ångerrätt:

När du handlar på Ljusmästaren.se har du rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar efter din beställning har levererats. Detta förutsatt att produkten är i väsentligt oförändrat skick, d v s oanvänd och ej skadad. Det är tillåtet att öppna förpackningen och kontrollera varan på sådant vis som ej skadar produkten eller dess originalförpackning. Tänk på att alltid skydda originalförpackningen vid retur. Om originalförpackningen eller varan är förstörd på sådant sätt att vi inte kan sälja produkten vidare kommer vi att debitera er för detta.
Observera att det räcker med att du meddelar oss att du vill utnyttja din ångerrätt inom 30 dagar, du behöver alltså inte ha skickat tillbaka varan inom 30 dagar till oss under denna tid för att ångerrätten skall vara giltig.

När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund för returfrakten. Övriga kostnader, såsom kostnad för varan och frakt från oss till dig kommer att återbetalas.